Urheiluhieronta ja muut fysikaaliset hoidot Nurmeksessa

Ota yhteyttä ja varaa aika

Pielisen Fysikaalinen Hoitola tarjoaa kattavat hoitopalvelut Nurmeksessa. Perinteisen fysioterapian lisäksi palveluihimme kuuluvat urheiluhieronta, lymfaterapia, vyöhyketerapia sekä akupunktio. Tervetuloa rentouttavaan, kuntouttavaan ja kehosi kokonaisvaltaista hyvinvointia lisäävään hoitoon!

Fysioterapia

Onko kehossasi työtä ja normaalia elämää rajoittavia kiputiloja, jännitystä, särkyä tai voimattomuutta? Fysioterapeuttimme ovat apunasi näiden oireiden helpottamisessa ja kehon parhaan mahdollisen toimintakyvyn palauttamisessa. Fysioterapiassa pureudutaan tuki- ja liikuntaelinoireiden kuntoutukseen sekä oireiden pitkittymisen estämiseen ja uusien oireiden ennaltaehkäisyyn.

Urheiluhieronta

Urheiluhieronta on yksi tärkeä osa hyvin toimivaa, palauttavaa lihashuoltoa. Kokenut urheiluhieroja pystyy otteillaan yhtä aikaa sekä tehokkaasti pureutumaan kireään lihakseen että tarjoamaan hellävaraista rentoutusta. Säännöllisellä urheiluhieronnalla takaat lihastesi parhaan mahdollisen toiminnan ja kehittymisen. Rentouttava hieronta on myös tehokas keino ehkäistä erilaisten rasitusvammojen syntymistä.

Lymfaterapia

Lymfaterapia on hoitomuoto, joka elvyttää kehon imunestekiertoa vähentäen samalla turvotusta. Fysikaalisen lymfahoidon lisänä ja tukihoitona voidaan käyttää liikehoitoja, lymfateippausta sekä erilaisia kompressiosidoksia. Turvotuksen laskeminen edistää kiputilojen lievittymistä ja rentouttaa koko kehoa. Lymfaterapia soveltuu erityisen hyvin erilaisten leikkausten ja vammojen kuntoutukseen sekä ennen operaatiota että operaation jälkeen. Lisäksi hoidon avulla pystytään tehokkaasti helpottamaan kroonisten sairauksien aiheuttamia kipuja ja turvotusta eri puolilla kehoa.

Vyöhyketerapia

Vyöhyketerapian avulla päästään selville kehon erilaisista häiriö- ja sairaustiloista. Tämän kokemusperäisen hoitomuodon avulla voidaan tehokkaasti poistaa ja purkaa kehossa vallitsevia jännityksiä sekä tukoksia. Vyöhyketerapia voidaan toteuttaa hoitamalla joko jalkapohjia, käsiä tai koko kehoa. Hoidon vaikutuksia ovat rentoutumisen myötä tapahtuva kehon kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin lisääntyminen sekä muun muassa verenkierron ja aineenvaihdunnan vilkastuminen. Vyöhyketerapialla pystytään tehokkaasti helpottamaan erilaisia kipu- ja särkytiloja, parantamaan vastustuskykyä sekä helpottamaan univaikeuksia.

Akupunktio

Akupunktiohoidossa pistetään ohuita neuloja kehon akupunktiopisteisiin. Hoidon tavoitteena on kehon hyvinvoinnin ja terveyden palauttaminen sekä parantaminen. Akupunktiolla on päästy erinomaisiin hoitotuloksiin muun muassa migreenin, unettomuuden, erilaisten kiputilojen, päänsäryn, masennuksen sekä suolistovaivojen hoidossa. Ammattitaitoinen akupunktiohoitaja pystyy käyttämään menetelmää lähes minkä tahansa kehoasi vaivaavan tilan helpottamiseen ja hoitamiseen.

Soita ja varaa aika!

Pielisen Fysikaalisessa Hoitolassa sinua palvelevat alan koulutetut ja kokeneet ammattilaiset. Jokainen tarjoamamme hoito suunnitellaan henkilökohtaisesti asiakkaan yksilöllisten tarpeiden mukaisesti. Varaa aika hoitoon soittamalla numeroon 013 462 080. Palvelemme sinua viihtyisässä hoitolassamme Nurmeksessa. Toteutamme myös kotikäyntejä, ota yhteyttä ja kysy lisää!

Yhteystiedot ja sijainti

* Pakolliset kentät

Minulle saa jatkossa lähettää tarjouksia ja informaatiota.